Poštovani i dragi posjetitelji naše web stranice!

 

Raduje nas što vam na suvremen način možemo predstaviti život i djelovanje naše župne zajednice posvećene zaštiti Blaženog Alojzija Stepinca, hrvatskoga mučenika.

Zahvalni smo Gospodinu što dobrotom i darežljivošću naših župljana i drugih dobročinitelja možemo blagoslovljeno živjeti i djelovati nastojeći slijediti primjer našega zaštitnika, osvjetljujući i prenoseći istinu njegova svetog života i djelovanja za dobro i posvećenje našega naroda i Crkve u Hrvata.

Od osnutka naše Župe prihvatili smo izazov izgradnje pastoralnog središta i župne crkve koja će biti posvećena njemu u čast.

Svjesni smo da to ne možemo učiniti sami. Zato se obraćamo svim ljudima dobre volje – pojedincima, obiteljima, zajednicama, udrugama, tvrtkama, institucijama... i molimo financijsku pomoć za ostvarenje ovog velikog djela.

Uvjereni smo da će Blaženi Alojzije Stepinac svojim moćnim zagovorom izmoliti Božji blagoslov svima vama koji ćete darežljivim srcem odgovoriti našim potrebama!

Unaprijed vam iskreno i veliko hvala!

župnik i župljani

Svi koji financijski žele pomoći našu Župu, trebaju se javiti Župniku osobno ili ga kontaktirati na broj telefona Župnog ureda, kako bi dobili broj žiro računa Župe.


 

 

 

 

pola od pola